Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Pinksteruitje editie | AutoGame

Het leukste uitje om met Pinksteren 2024 met elkaar te beleven!
Beleef het samen met je familie en vrienden

Programma

Pinksteruitje 2024; de AutoGame

Dit is het leukste Pinksteruitje van 2024; Download onze Game-App, neem plaats in je auto en ga op zoek naar de juiste route met bijbehorende opdrachten-locaties!

Tijdens dit Pinkster-uitje (AutoGame) op 1e of 2e Pinksterdag neem je plaats in je eigen auto en ga je uitdagende opdrachten volbrengen in de omgeving. Met behulp van onze speciaal ontwikkelde AutoGame-app ga je op zoek naar opdracht-locaties in de omgeving. Uiteraard kom je tijdens je route op de meest leuke weggetjes terecht.

 

Je kunt dit Pinksteruitje 2024 (uitje tijdens de Pinksterdagen) spelen met bijvoorbeeld je eigen gezin, maar ook tegen andere gezinnen of vrienden. Het leukste is als je met zijn 2en, 3en of 4en in een auto zit, dus je partner of huisgenoten kunnen ook gezellig deelnemen.

 

Uniek: Diverse routes verspreidt over Nederland

We hebben al een aantal routes voor je gemaakt, verspreidt door heel Nederland. Je kunt hierbij denken aan een mooie route in de omgeving van het Kroondomein op de Veluwe, een afwisselende route door het Groene Hart, een AutoGame tussen Utrecht en Den Bosch, rondje Vinkeveen, en zelfs een mooie route in de Ardennen (omgeving Coo-Spa). De routes duren gemiddeld circa twee á twee en een half uur, maar dit is natuurlijk ook afhankelijk van jouw ‘navigatie-skills’ ;-). Je mag zelf bepalen of je jullie AutoGame | AutoRally op eerste of tweede Pinksterdag wilt gaan rijden. Weten jullie door goed samen te werken de juiste locaties te vinden en de opdrachten te volbrengen? Je rijdt deze route van (opdracht)locatie naar (opdracht)locatie, maar hebt vooraf geen idee waar de route je naar toe zal leiden….

 

Superleuke format om samen met je gezin, familie of vriendengroep te spelen. Je rijdt met je eigen auto, maar je hebt wel met elkáár dezelfde beleving, hoe leuk is dat?

Prijzen

Prijs per deelnemende auto: € 59,00

 

De Pinksteren 2024 AutoGame omvat:
* Organisatie en uitvoering van het programma;
* Inzet speciaal ontwikkelde AutoGame-app:
* Unieke ‘auto gerelateerde’ denkkrakers en  cases;
* Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement;
* BTW.

 

Bij de AutoGame is niet inbegrepen:
* Inzet auto’s (u rijdt met uw eigen auto);

 

 

Reserveer hieronder jouw AutoGame Pinksteren 2024

Nadat je hebt gereserveerd, ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende info.

 

Foto's en video

  • AutoGame; Het uitje met Pinksteren 2024
p.p.
Competitief Teambuilding Fun All-season Jong & Oud
Offerte aanvragen Contact