Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

AutoRally Corona-proof editie | AutoGame

Ben je ook even 'klaar' met de online PubQuizen en online borrels?
Wil je ook weer even gewoon 'buiten' een leuk uitje doen, maar wel Corona-proof?

Programma

AutoGame Editie Coronaproof

Ben je ook even ‘klaar’ met de online PubQuizen, online EscapeRooms en online borrels? Wil je gewoon weer lekker naar buiten, rekening houdende met de huidige Corona-regelgeving? Wij hebben daar een mooie en unieke oplossing voor ontwikkeld; De Coronaproof AutoRally | AutoGame. Download onze App en ga op zoek naar de opdrachten-locaties!

 

Kom even achter je beeldscherm vandaan! Tijdens onze AutoGame neem je plaats in je eigen auto en ga je uitdagende opdrachten volbrengen in de omgeving. Met behulp van onze speciaal ontwikkelde AutoGame-app ga je op zoek naar opdracht-locaties in jouw omgeving. Je kunt deze format als individu spelen, maar ook samen met je team, afdeling of bedrijf. Het leukste is als je met zijn 2en, 3en of 4en in een auto zit, dus je partner of huisgenoten kunnen ook gezellig deelnemen.

 

Uniek: Op maat gemaakte routes!

We zetten voor iedere deelnemer een eigen route uit, startend en eindigend (bijvoorbeeld) vanaf het woonadres. De routes duren gemiddeld circa twee á twee en een half uur, maar dit is natuurlijk ook afhankelijk van jouw ‘navigatie-skills’ ;-).

Weten jullie door goed samen te werken de juiste locaties te vinden en de opdrachten te volbrengen? Je rijdt deze route van (opdracht)locatie naar (opdracht)locatie, maar hebt vooraf geen idee waar de route je naar toe zal leiden….

Superleuke format om samen met je collega’s op afstand te spelen. Je hoeft immers niet bij elkaar te komen; iedereen vertrekt en komt weer terug bij zijn / haar eigen huis.

 

Prijzen

Prijs per deelnemende auto: € 49,00

 

De AutoGame omvat:
* Organisatie en uitvoering van het programma;
* Inzet speciaal ontwikkelde AutoGame-app:
* Tailor made route voor elke deelnemende auto;
* Unieke ‘auto gerelateerde’ denkkrakers en  cases;
* Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement;

 

Bij de AutoGame is niet inbegrepen:
* Inzet auto’s (u rijdt met uw eigen auto);
* BTW;

Foto's en video

Referenties

Manon

2 maart 2021
Wij hebben vandaag de Liempde tocht gereden, wat ontzettend leuk om te doen! Samen met twee puber kinderen de grootste lol gehad. Veel dank voor de feilloze organisatie!

Infield ICT

19 februari 2021
Hartstikke bedankt voor dit supertoffe (corona-proof) evenement. Iedereen vond het geweldig en ik hoop jullie in de toekomst weer te kunnen bellen voor weer een leuk dagje.
  • AutoRally Corona-proof
€ 49.00 p.p.
Competitief Teambuilding Fun All-season Jong & Oud Actief Outdoor Informatief
Offerte aanvragen Contact