Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

AutoRally | AutoGame

Start de motoren en ga op zoek naar de juiste locaties
AutoGame

Programma

AutoGame

Ben je ook even ‘klaar’ met de online PubQuizen, online EscapeRooms en online borrels? Wil je gewoon weer lekker naar buiten, rekening houdende met de huidige Corona-regelgeving? Wij hebben daar een mooie en unieke oplossing voor ontwikkeld; De Coronaproof AutoRally | AutoGame. Download onze game-app en ga op zoek naar de opdrachten-locaties!

 

Kom even achter je beeldscherm vandaan! Tijdens onze AutoGame neem je plaats in je eigen auto en ga je uitdagende opdrachten volbrengen in de omgeving. Met behulp van onze speciaal ontwikkelde AutoGame-app ga je op zoek naar opdracht-locaties in een omgeving naar keuze. Je kunt deze format als individu spelen, maar ook samen met je team, afdeling of bedrijf. Het leukste is als je met zijn 2en, 3en of 4en in een auto zit, dus je partner of huisgenoten kunnen ook gezellig deelnemen.

 

Special voor gezinnen met kinderen jonger dan 14 jaar, hebben we een AutoGame Family Edition ontwikkeld. Wil jij samen met jouw gezin deze unieke AutoGame Family Edition beleven? Neem dan contact met ons op via 071-750 31 84.

 

Uniek: Op maat gemaakte routes!

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een ‘op maat gemaakte route’. We zetten dan voor iedere deelnemer een eigen route uit, startend en eindigend (bijvoorbeeld) vanaf het woonadres. De routes duren gemiddeld circa twee en een half uur á drie uur, maar dit is natuurlijk ook afhankelijk van jouw ‘navigatie-skills’ ;-).

Weten jullie door goed samen te werken de juiste locaties te vinden en de opdrachten te volbrengen? Je rijdt deze route van (opdracht)locatie naar (opdracht)locatie, maar hebt vooraf geen idee waar de route je naar toe zal leiden….

Ook een superleuke format om samen met je collega’s (0f vriendengroep/gezin/sportteam) op afstand te spelen. Je hoeft immers niet bij elkaar te komen; iedereen vertrekt en komt weer terug bij zijn / haar eigen huis.

 

Wensen jullie gebruik te maken van een ‘op maat gemaakte’ route, neem dan contact met ons op via 071-750 31 84.

 

Prijzen

Reserveer hieronder je favoriete AutoGame bij jou in de buurt!

Prijs per deelnemende auto: € 59,00

 

De AutoGame omvat:

  • Organisatie en uitvoering van het programma;
  • Inzet speciaal ontwikkelde AutoGame-app;
  • Format AutoGame;
  • Unieke ‘auto gerelateerde’ denkkrakers en  cases;
  • Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement.

 

Bij de AutoGame is niet inbegrepen:

  • Inzet auto’s (u rijdt met uw eigen auto);
  • Servicekosten á 2%.

 

We kunnen ook een route ‘op maat’ voor u verzorgen. Informeer naar onze scherpe tarieven.

 

Reserveer hieronder je favoriete AutoGame bij jou in de buurt!

 

Foto's en video

Referenties

Manon

2 maart 2021
Wij hebben vandaag de Liempde tocht gereden, wat ontzettend leuk om te doen! Samen met twee puber kinderen de grootste lol gehad. Veel dank voor de feilloze organisatie!

Infield ICT

19 februari 2021
Hartstikke bedankt voor dit supertoffe (corona-proof) evenement. Iedereen vond het geweldig en ik hoop jullie in de toekomst weer te kunnen bellen voor weer een leuk dagje.
  • AutoRally Corona-proof
p.p.
Competitief Teambuilding Fun All-season Jong & Oud
Offerte aanvragen Contact