Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184

Over AutoRally Events

No nonsense AutoRally's in Nederland en de Ardennen

AutoRally / AutoPuzzelRit als bedrijfsuitje, teamuitje, personeelsuitje of relatie-event?
De inzet van een AutoRally (AutoPuzzelRit) als event is een uitstekende vorm om op een informele manier een bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of relatie-event vorm te geven. Tijdens het bedrijfsuitje Auto Rally / personeelsuitje Auto Rally gaat het namelijk niet om de snelheid van rijden, maar juist om het samenwerken, het goed navigeren, fun, creativiteit én bovenal een hoop lol.

 

U kunt onze AutoRally’s (AutoPuzzelRitten) dan ook meer zien als een moderne speurtocht door de omgeving met inzet van auto’s. Uiteraard mag het competitie-element niet ontbreken; tijdens alle Rally’s zijn diverse opdrachten of ludieke (teambuilding)breaks. Het team die de vooraf uitgezette route het beste kan volgen én die de meeste samenwerking / creativiteit / kennis in huis heeft, wint de AutoRally.

Kortom: hét bedrijfsuitje / teamuitje / personeelsuitje wat voor iedereen toegankelijk is!

 

Onze Auto Rally formats; wat past bij uw gezelschap?
Wij bieden verschillende formats aan:
1. Rijden met eigen auto’s (=meest voordelige invulling)
2. Rijden met externe auto’s (hierbij worden auto’s ingehuurd)

Aan de hand van deze formats en inzet van auto’s, kunt u zelf het leukste bedrijfsuitje AutoRally samenstellen afgestemd op uw budget! Klik gelijk door naar onze AutoRally arrangementen en vindt de leukste personeelsuitjes in de vorm van een AutoRally bij u in de buurt!

 

In de winterperiode bieden we speciale bedrijfsuitje in de vorm van Rally’s aan, waarbij de vroeg invallende duisternis voor een extra dimensie zorgt tijdens uw personeelsuitje. Uiteraard horen bij deze zgn. WinterRally’s winterse ingrediënten, zoals ‘special winter tasks’ en heerlijke stamppot buffetten.