Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Bedrijfsuitje AutoRally Bollenstreek

Heerlijk touren door de Bollenvelden en genieten van de omgeving
De inzet van een AutoRally als event is een uitstekende vorm om op een informele manier een bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of relatie-event vorm te geven. Tijdens een Auto Rally gaat het namelijk niet om de snelheid van rijden, maar juist om het samenwerken, het goed navigeren, fun, creativiteit én bovenal een hoop lol...

Programma

Personeelsuitje AutoRally Bollenstreek

Bent u zoek naar een afwisselend en uitdagend bedrijfsuitje? Een programma waar iedereen van uw gezelschap aan deel kan nemen? Op een Bizon’dere locatie in de Bollenstreek (met o.a. Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout, etc.) wordt uw gezelschap ontvangen. Nadat iedereen is gearriveerd vindt de briefing van het programma plaats.

 

Na een heldere uitleg over de route en het uitdelen van de roadbooks gaan de teams per tourbeurt (met korte tussenpauzes) van start. Met een team van circa 2-4 personen per auto, gaat u op pad door de prachtige omgeving. Middels een roadbook, met o.a. het bolletje-pijltje principe, wordt de tourrit vormgegeven.

 

Onderweg dienen op een aantal locaties denkkrakers of opdrachten volbracht te worden, waarbij het teambuildings- en funaspect sterk naar voren komt. Het gaat niet om de snelheid, maar om het navigeren en het zo goed mogelijk volbrengen van de opdrachten.

 

Tijdsduur circa 2,5 á 3 uur, maar is natuurlijk een beetje afhankelijk van hoe goed de teams de route weten te volgen…..

 

U rijdt deze Rally met uw eigen auto’s. Indien gewenst kunnen wij tegen meerkosten voor special cars zorgen. U kunt hierbij denken aan bijv. mini’s, fiat500, Classic Cars, LandRovers. Prijs op aanvraag.

Prijzen

Prijs per persoon: € 35,00

 

Het bedrijfsuitje AutoRally Bollenstreek omvat:

  • Organisatie en uitvoering van het programma;
  • Begeleiding / instructie door begeleiding;
  • Inzet Roadbook met route door Bollenstreek;
  • Denkkrakers + cases verwerkt in programma;
  • Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement.

 

Bij het bedrijfsuitje Bollenstreek AutoRally is niet inbegrepen:

  • Inzet auto’s (u rijdt met uw eigen auto’s);
  • Catering;
  • BTW.

 

De AutoRally Bollenstreek is al mogelijk vanaf 20 deelnemers! Bel voor een vrijblijvende offerte 071-750 3184

Locaties

De Bollenstreek is een prachtige omgeving centraal gelegen in de Randstad, tussen Haarlem en Leiden. In het seizoen staan de prachtige bollenvelden in bloei en geeft daarmee kleurrijke vergezichten. Qua plaatsen kunt u denken aan Lisse (met de Keukenhof), Sassenheim, Voorschoten, Warmond etc.

  • AutoRally Bollenstreek
  • Catering op aanvraag
€ 35.00 p.p.
Competitief Fun Indoor All-season Jong & Oud
Offerte aanvragen Contact